אנחנו מאמינים שהשלם המושלם נמצא בפרטים. בבית היוצר אנחנו הופכים את האמונה הזאת לפרקטיקה. המטבח, הקונדיטוריה והמאפיה הפועלים בבית היוצר על ידי מיטב אנשינו, מאפשרים לנו להבטיח איכות ודיוק בכל פרט ופרט בתהליך היצירה. כל יצירה שיוצאת מכאן מתחילה ממלאכת מחשבת של הרכבת חומרי הגלם הכי נכונים ואיכותיים, אלה שיביאו לתוצאה הכי טעימה ואותנטית בעינינו- כריך, תבשיל, עוגה, לחם או יין. האנשים המצויינים שלנו הופכים עולמות וחוצים יבשות כדי ללקט את חומרי הגלם המדוייקים ביותר עבור כל יצירה. אם אנחנו לא מוצאים חומר גלם שעומד בסטנדרט הגבוה שהצבנו, אנחנו יוצרים ומייצרים אותו כאן, בעצמנו. זו למעשה תכליתו של הלב הענק הזה, בית היוצר מאפשר לנו לשלוט בכל שלב בתהליך יצירתו של השלם, מהגיית המנה, בחירת חומרי הגלם ויצירתם, דרך מבחני טעימה קפדניים לדיוק טעמים ועד התאמת האריזה והשילוח לחנויות הדליקטסן והבייקרי'ז השונים; כאן אנחנו נמצאים בכל הפרטים כדי להביא לך את היצירה השלמה.
1000 קרואסונים ביום לא מכינים את עצמם..., גם לא קינוחים מיתולוגיים כמו
סנט אונורה, טירמיסו ועוגת גבינה אה-לה-קופי בר. אלו הם הקונדיטורים הנפלאים שלנו שעורכים אינסוף ניסיונות ומבחני טעימה עד להשגת המרקם, המראה והטעם הנחשקים והמדויקים עבור כל קינוח, בין אם מדובר בקלאסיקה ובין אם מדובר ביצירה אישית פרי המצאתם.
מכיכר הלחם הריחנית שאספת הביתה מהדליקטסן, לפרעצל בכריך הסלמון שבבייקרי, לפרוסת הלחם שמלווה את טרטר הבקר בקופיבר- כל דבר מאפה שמוגש בכל אחד מהמקומות שלנו יוצא חם מתנורי מאפיית בית היוצר.
נבחרת האופים שלנו, שעשויה מהקרם דה לה קרם של עולם האפייה המקומי, אופה ימים כלילות כדי להביא את המאפים האיכותיים והטעימים ביותר ואת הלחמים המזינים והבריאים ביותר, עם מגוון של 50(!) סוגים שונים של לחמי מחמצת ושאור ולחמים מדגנים עתיקים, והכל תוך שימוש בחומרי גלם שאנחנו מאמינים בהם בלבד.
תמיד אהבנו יין. מבחינתנו הוא חשוב להצלחת הארוחה והאירוע לפחות כמו האוכל והחברה, ולכן בשנת 2004 יצרנו לראשונה את ״חרוצים״ - יין הבית של R2M. הסדרה אשר מונה בתוכה יין "חרוצים" אדום, יין "חרוצים" לבן ויין "חרוצים" רוזה, קיבלה את שמה כמחווה לרחוב יד חרוצים התל אביבי בו נולדה התרבות שלנו וכמחווה לחריצות שהולידה ומלווה אותנו עד היום. היין הראשון בסדרה היה יין אדום מזני ענבים בורדולזים שבצרנו בכרם טל שחר, אשר בהמשך התחלפו לזנים ים תיכוניים כמו גראנש, סירה עסיסית וקריניאן מלא אופי, ומהווים את עמוד השדרה של "חרוצים" אדום עד היום. מאז, כבר למעלה מ-15 בצירים, אנחנו מרכיבים יינות חדשים כמעט מידי שנה, כאשר כל יין שונה מרעהו שנבצר שנה קודם, ומשקף ברוחו את הכרם ממנה נבצרו ענביו. היינות שלנו צנועים אבל עם אופי והם נאמנים לעשייה הארטיזנלית של היינן היוצר ניר שחם ושלנו - עשייה שמתחילה במסע בין כרמים, תוך חיפוש אחר הענבים הנכונים עבור כל יין, ממשיכה בבציר הענבים והתססתם, ומסתיימת באירוע שנתי להרכבת הבלנדים הסופיים, אליו מוזמנים כל העוסקים במלאכה. אחרי אלפי יינות חרוצים שנלגמו ונלגמים מאז 2004, אנחנו עדיין מתרגשים ונרגשים כל פעם מחדש, כל יין מחדש.
במחלבה האורבנית של תל אביב אנחנו מפגישים בין שתי אהבות ענקיות שלנו. את הראשונה כולכם מכירים - העיר הלבנה. השנייה והפחות מוכרת, היא האהבה שלנו לגבינה.
גבנות וגבינות תמיד הקסימו אותנו, לאורך השנים צללנו לתוך העולם הלבן והמופלא הזה, העמקנו אל הגוונים, המרקמים, הניחוחות והטעמים שלו: חזרנו למקורות והמסורות שהולידו אותו: חקרנו את האינטראקציות הכימיות, התנאים וחומרי הגלם שיוצרים אותו וגילינו סבלנות, הרבה סבלנות. כי לוקח זמן עד שזה מושלם.
אבל עכשיו התשוקה הזאת יוצאת מבין החיתולים והחוצה אל העיר, כדי לשפוך ברחובותיה חלב ולהביא לאנשיה את האיכות, הטעם, המרקם והלבן האמיתי - כמו שהוא אמור להיות, כפי שהוא נטעם באיטליה ובצרפת, רק פה בעיר שלנו, בידיים מומחיות ואוהבות, עם חומרי גלם מקומיים משובחים, עם מסורות וטכניקות ממקומות רחוקים ועם אופי תל אביבי. שמכור לבריזה הים תיכונית, השמש הישראלית הפשטות המתוחכמת של העיר ואנשיה שאנחנו כל כך אוהבים.
כי מגיע לה, לתל אביב שלנו, שתהיה לה מחלבה אורנית משלה.
בתל אביב ייסדנו את המחלבה הלבנה.
White Dairy Cheesemakers
1400 מנות שונות ומגוונות יוצאות מהמטבח שלנו בבית פנורמה, מתבשילי ירקות ומאכלי בשר ודגים לפסטות בעבודת יד ובצקים, ממנות ביתיות למנות בהשראת מטבחים עולמיים- המון זוגות ידיים טובות וחרוצות עובדות יחד בקיצוץ, פריסה, ערבוב, לישה, צלייה ובישול המנות שרבים כל כך כבר מכירים ואוהבים.
1000 קרואסונים ביום לא מכינים את עצמם..., גם לא קינוחים מיתולוגיים כמו
סנט אונורה, טירמיסו ועוגת גבינה אה-לה-קופי בר. אלו הם הקונדיטורים הנפלאים שלנו שעורכים אינסוף ניסיונות ומבחני טעימה עד להשגת המרקם, המראה והטעם הנחשקים והמדויקים עבור כל קינוח, בין אם מדובר בקלאסיקה ובין אם מדובר ביצירה אישית פרי המצאתם.
מכיכר הלחם הריחנית שאספת הביתה מהדליקטסן, לפרעצל בכריך הסלמון שבבייקרי, לפרוסת הלחם שמלווה את טרטר הבקר בקופיבר- כל דבר מאפה שמוגש בכל אחד מהמקומות שלנו יוצא חם מתנורי מאפיית בית היוצר.
נבחרת האופים שלנו, שעשויה מהקרם דה לה קרם של עולם האפייה המקומי, אופה ימים כלילות כדי להביא את המאפים האיכותיים והטעימים ביותר ואת הלחמים המזינים והבריאים ביותר, עם מגוון של 50(!) סוגים שונים של לחמי מחמצת ושאור ולחמים מדגנים עתיקים, והכל תוך שימוש בחומרי גלם שאנחנו מאמינים בהם בלבד.
תמיד אהבנו יין. מבחינתנו הוא חשוב להצלחת הארוחה והאירוע לפחות כמו האוכל והחברה, ולכן בשנת 2004 יצרנו לראשונה את ״חרוצים״ - יין הבית של R2M. הסדרה אשר מונה בתוכה יין "חרוצים" אדום, יין "חרוצים" לבן ויין "חרוצים" רוזה, קיבלה את שמה כמחווה לרחוב יד חרוצים התל אביבי בו נולדה התרבות שלנו וכמחווה לחריצות שהולידה ומלווה אותנו עד היום. היין הראשון בסדרה היה יין אדום מזני ענבים בורדולזים שבצרנו בכרם טל שחר, אשר בהמשך התחלפו לזנים ים תיכוניים כמו גראנש, סירה עסיסית וקריניאן מלא אופי, ומהווים את עמוד השדרה של "חרוצים" אדום עד היום. מאז, כבר למעלה מ-15 בצירים, אנחנו מרכיבים יינות חדשים כמעט מידי שנה, כאשר כל יין שונה מרעהו שנבצר שנה קודם, ומשקף ברוחו את הכרם ממנה נבצרו ענביו. היינות שלנו צנועים אבל עם אופי והם נאמנים לעשייה הארטיזנלית של היינן היוצר ניר שחם ושלנו - עשייה שמתחילה במסע בין כרמים, תוך חיפוש אחר הענבים הנכונים עבור כל יין, ממשיכה בבציר הענבים והתססתם, ומסתיימת באירוע שנתי להרכבת הבלנדים הסופיים, אליו מוזמנים כל העוסקים במלאכה. אחרי אלפי יינות חרוצים שנלגמו ונלגמים מאז 2004, אנחנו עדיין מתרגשים ונרגשים כל פעם מחדש, כל יין מחדש.
במחלבה האורבנית של תל אביב אנחנו מפגישים בין שתי אהבות ענקיות שלנו. את הראשונה כולכם מכירים - העיר הלבנה. השנייה והפחות מוכרת, היא האהבה שלנו לגבינה.
גבנות וגבינות תמיד הקסימו אותנו, לאורך השנים צללנו לתוך העולם הלבן והמופלא הזה, העמקנו אל הגוונים, המרקמים, הניחוחות והטעמים שלו: חזרנו למקורות והמסורות שהולידו אותו: חקרנו את האינטראקציות הכימיות, התנאים וחומרי הגלם שיוצרים אותו וגילינו סבלנות, הרבה סבלנות. כי לוקח זמן עד שזה מושלם.
אבל עכשיו התשוקה הזאת יוצאת מבין החיתולים והחוצה אל העיר, כדי לשפוך ברחובותיה חלב ולהביא לאנשיה את האיכות, הטעם, המרקם והלבן האמיתי - כמו שהוא אמור להיות, כפי שהוא נטעם באיטליה ובצרפת, רק פה בעיר שלנו, בידיים מומחיות ואוהבות, עם חומרי גלם מקומיים משובחים, עם מסורות וטכניקות ממקומות רחוקים ועם אופי תל אביבי. שמכור לבריזה הים תיכונית, השמש הישראלית הפשטות המתוחכמת של העיר ואנשיה שאנחנו כל כך אוהבים.
כי מגיע לה, לתל אביב שלנו, שתהיה לה מחלבה אורנית משלה.
בתל אביב ייסדנו את המחלבה הלבנה.
White Dairy Cheesemakers