זרעי התרבות שלנו טמונים במסורת אירוח פרטית שהשתרשה בביתם של רותי ומתי ברודו, ראשי קבוצת האירוח R2M, בימיהם בתפוח הגדול. האירועים הולחנו תו אחר תו: התאמת הקונספט לאורחים, לעונה, לשעה ולתחזית; חיפוש אחר חומרי גלם איכותיים; רקיחת קוקטיילים, מנות וקינוחים; וכמובן בחירת כלי ההגשה, המוזיקה והפרחים הנכונים. הכל נלקח אל הלב ובחשבון בדרך ליצירה השלמה בה אין פרט מיותר ואף פרט לא נשמט.
לימים אותה מסורת זוגית מיוחדת, הפכה לתרבות שלמה תוך שהיא משנה את הסצנה התל אביבית, משתרשת בין רחובותיה ומחלחלת אל בתיה.
מתי הוא איש של יזמות ותרבות. הוא למד מדעי המחשב ועסק בתחום לא מעט שנים בניו יורק, בין היתר גם בהקמת סטרטאפים, אבל אדריכלות, מוזיקה, אמנות, יין ואוכל טוב, ריתקו וריגשו אותו תמיד.
ב-R2M מתי משלב ביניהם כשהוא מוביל את הפן היזמי והתוכני של הקבוצה.
רותי היתה רק בת 34 כששבה לארץ עם מתי מניו יורק והקימה את הקופיבר. שלושה עשורים ועשרות מקומות מוצלחים אחרי, היא הלב החי והפועם של קבוצת R2M. היא נמצאת בכל החלטה מקטנה עד גדולה, עם אותו אומץ ובאותה תשוקה: משלבי התכנון, דרך תמחור ובניית תפריטים ועד צבע המנורה והעלעל שמעטר את המנה.
מתי הוא איש של יזמות ותרבות. הוא למד מדעי המחשב ועסק בתחום לא מעט שנים בניו יורק, בין היתר גם בהקמת סטרטאפים, אבל אדריכלות, מוזיקה, אמנות, יין ואוכל טוב, ריתקו וריגשו אותו תמיד.
ב-R2M מתי משלב ביניהם כשהוא מוביל את הפן היזמי והתוכני של הקבוצה.
רותי היתה רק בת 34 כששבה לארץ עם מתי מניו יורק והקימה את הקופיבר. שלושה עשורים ועשרות מקומות מוצלחים אחרי, היא הלב החי והפועם של קבוצת R2M. היא נמצאת בכל החלטה מקטנה עד גדולה, עם אותו אומץ ובאותה תשוקה: משלבי התכנון, דרך תמחור ובניית תפריטים ועד צבע המנורה והעלעל שמעטר את המנה.